Nu ai fi crezut ca aceasta bautura te poate imbolnavi

0

Esti adeptul sucurilor de fructe, astfel ca incerci sa le consumi zilnic? Ei bine, ar trebui sa stii ca aceste sucuri de fructe, pe cat par ele de sanatoase pe atat de mult rau ar putea sa ne faca. In ultimul timp ele au devenit la mare moda, fiind recomandate de medici in scopul consolidarii sanatatii generale, insa este foarte important sa cunosti moderatia. Din nefericire, aceste sucuri din fructe, atunci cand sunt consumate excesiv, ne pot afecta dantura in mod serios.

Conform studiilor care s-au efectuat in acest sens, sucurile de fructe pot cauza chiar si aparitia cariilor. Specialistii din cadrul British Dental Association recomanda insistent parintiilor sa limiteze drastic consumul de sucuri din fructe, chiar si atunci cand este vorba despre cele care sunt considerate sanatoase datorita faptului ca nu contin zahar sau alti aditivi, adica asa numitele smoothies.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa le excludem din alimentatia noastra sau ca trebuie sa renuntam  la fructe, ba din contra, atunci cand fructele sunt consumate proaspete, fara a fi zdrobite in scopul de a obtine suc, nu dauneaza deloc sanatatii dentare. Chiar si smoothie-urile sunt bine venite din cand in cand, insa ca si in cazul oricarui aliment, este esential sa ne cunoastem limitele, astfel incat sa nu le intrecem.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!