In cazul in care ai aceasta planta in casa, poti opri caderea parului pe cale 100% naturala – afla ce trebuie sa faci din articol

0

In cazul in care ai aceasta planta in casa, nu mai este nevoie sa folosesti alte produse de ingrijire a parului, conform adeptiilor in tratamente naturiste.

Ca si femeie este normal sa iti doresti un par bogat si sanatos, care sa aiba un aspect stralucitor ori de cate ori te pregatesti sa mergi undeva. Ei bine, noi avem solutia ideala pentru tine. Pe langa faptul ca este una eficienta, aceasta metoda nici nu este costisitoare.

In scopul de a stopa caderea parului si de a face firul de par mai rezistent, este suficient sa te speli pe cap cu un sampon obisnuit, cel pe care il folosesti in mod normal, iar la final, in loc sa utilizezi balsam din comert sau vreo masca de par, sa torni la radacina firului de par seva dintr-o frunza de aloe-vera.

Aceasta seva trebuie lasata sa actioneze la radacina firului de par pentru cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Vei repeta acest tratament odata pe saptamana, timp de mai multe saptamani, conform naturalbeautytips.com.

Ce este minunat la acest tratament? Ei bine, il poti face chiar la tine acasa, crescandu-ti propria planta aloe-vera.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Old Farmer’s Almanac

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!