Cumperi legume gata taiate si apoi ambalate? Ei bine, afla ce contin acestea cu adevarat

0

In cazul in care esti mare consumator de legume gata taiate si apoi ambalate sau chiar si de salate gata preparate, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a le mai cumpara. De ce? Ei bine, motivul este foarte simplu: multe legume care sunt pretaiate, se spala cu o solutie care este pe baza de clor, inainte de a fi ambalate, conform medicilor.

De asemenea, de cealalta parte insa, in cazul unor produse precum salatele care sunt gata ambalate, clientii nu au garantia si nici nu au nici o modalitate de a afla daca acestea au fost curatate si spalate intr-un mediu igienic. Prin urmare, este posibil sa ai parte de surprize neplacute atunci cand le consumi prea des.

Din acest motiv, noi te sfatuim ca cel mai bine ar fi sa cumperi legumele proaspete din piata si sa le prepari tu acasa, deoarece astfel vei stii exact ca sunt curatate si spalate cum trebuie.

Ba mai mult decat atagt, daca nu ai mereu posibilitatea si timpul nu iti permite sa faci acest lucru, ai putea sa iti pregatesti legumele din timp, astfel incat sa le pui la congelator si sa le folosesti direct de acolo.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: alibabasmat – Blogg.no

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!