Antonia Iacobescu, considerata a fi cea mai frumoasa femeie din Romania, dar si o femeie de succes – afla ce zodie este si cum i-a influentat asta cariera

0

Antonia este nascuta pe data de 12 aprilie, ceea ce inseamna ca ea este zodia Berbec. Despre femeia Berbec se spune ca aceasta este Marea Doamna a zodiacului. In cazul in care cunosti o astfel de persoana, probabil inclini sa confirmi acest lucru.

Ea este o luptatoare insa in acelasi timp are o personalitate complicata. Nativele Berbec sunt rationale, practice si in special puternice. Ele sunt inzestrate cu frumusete si trasaturi fine de la Mama Natura. Ea apreciaza persoanele care ii seamana, care sunt facute din materie dura si cu personalitate. Stie exact cat valoreaza caracterul ei si nu are nevoie de prea mult tam tam pentru a se pune in valore. Stima ei de sine este una mare, insa nu atat de mare incat sa devina inganfata. Atunci cand ii arati respectul cuvenit, esti cu un pas mai aproape de a o face prietena ta.

Ii place sa poarte bijuterii si iubeste imbracamintea comoda, care ii poate permite sa se desfasoare exact cum isi doreste. Un alt paradox al acestei zodii este faptul ca uraste restrictiile.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Foto: kudika.ro

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!