Lidia Fecioru si Leacul Zilei, tratament pentru artroze, ateroscleroza picioarelor si crampe musculare

0

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea „Adevaruri Ascunse” leacul zilei pentru aterorescrelozele picioarelor, artroze sau crampe musculare. „Se ia un pachet de frunze de dafin si se pune in 10 litri de apa, se fierbe, lasam sa se raceasca pana suportam, stam 20 de minute cu picioarele in acea apa. A doua zi, refolosim apa, dar mai punem un pachet. Se face procedura de trei ori. Dupa ce am tinut picioarele, cei cu varice sa lase sa se raceasca apa mai mult, se infasoara picioarele in sosete, sa le fie cald. Procedura se poate repeta la sase luni. Frunza de dafin e foarte buna pentru circulatia periferica. E egala cu circulatia craniana”, a declarat Lidia Fecioru.

Iata, asadar, leacul pentru crampe musculare, artroza si ateroscleroza picioarelor.

preluat de pe antena 3

Citeste si Lidia Fecioru, de ce ura mananca sufletul
Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de ce ura ne mananca sufletul si cum ne salvam de asta. „Ne agatam de lucruri care nu ne apartim si incepem sa uram tot ce este legat de o persoana, de oameni care nu ne apartin in viata asta. Du-te traieste fericirea ta, el fericirea lui. Dumnezeu nu a pedepsit pe nimeni niciodata, el nu da decat iubirea. (…) Care este notiunea intunericului? Este lipsa luminii. Ura, lipsa iubirii. Nu iubesc pentru ca nu se iubeste din interior. (…)

Tot ce inseamna ura in interiorul nostru e ca si cum ai bea o lingurita de otrava in fiecare zi”, a declarat Lidia Fecioru.

preluat de pe antena 3

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

VIA

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!